• Praktijk
  • U kunt zich inschrijven door een inschrijfformulier te halen aan de balie. Het formulier moet ingeleverd worden bij de assistente. U kunt zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, Nederlands rijbewijs. U bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij uw vorige huisarts.
  • Patienten Info
  • Herhaalrecept
  • Afspraak

Covid 19 informatie

Nieuwe huisartsadviezen tegen verspreiding coronavirus in Nederland


Het Coronavirus is inmiddels langere tijd onder ons. Onze praktijk heeft zich aangepast om u veilig te ontvangen. Vanwege de beperkte ruimte in de wachtkamer vragen wij u zoveel mogelijk alleen te komen. Indien het wat “drukker” is in de wachtkamer vragen wij u buiten te wachten of in uw auto. Kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat. Mensen zonder luchtwegklachten en koorts kunnen op afspraak naar onze praktijk komen, mits u een mondkapje draagt.

Om in de toekomst goed met u te kunnen communiceren vragen wij u om zowel uw e-mail gegevens als uw 06-nummer aan ons door te geven . 


BELANGRIJK VOOR U OM TE WETEN:

Maatregelen blijven gericht op het beschermen van oudere en kwetsbare personen (met een hoog risico op ernstig beloop van COVID-19) en het in stand houden van de gezondheidszorg. 

Voor iedereen in Nederland:

Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijdt vooral ook sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten echt verergeren.

Testen op COVID-19 / Corona:

De GGD een teststraat ingericht. Bij klachten belt u met de GGD naar; 0800-1202. Voor enkele specifieke gevallen heeft de huisarts de mogelijkheid om te testen. Echter die mogelijkheden zijn beperkt. Wij volgen hierin de landelijke adviezen van o.a. het RIVM.

VOOR MEER INFORMATIE:

Covid 19 landelijke publieksnummer: 0800-1351
Thuisarts.nl: https://www.thuisarts.nl/nieuws/nieuwe-adviezen-tegen-coronavirus-in-nederland
Rivm: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19