• Praktijk
  • U kunt zich inschrijven door een inschrijfformulier te halen aan de balie. Het formulier moet ingeleverd worden bij de assistente. U kunt zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, Nederlands rijbewijs. U bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij uw vorige huisarts.
  • Patienten Info
  • Herhaalrecept
  • Afspraak

Afspraak maken

Heeft u voorkeur voor een huisarts, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. We proberen u, zo mogelijk, bij dezelfde huisarts in te plannen. 

 

Maatregelen in verband met coronavirus (Covid-19).

Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beschermen van oudere en kwetsbare personen (met een hoog risico op een ernstig beloop van Covid-19) en het in stand houden van de gezondheidszorg. 

- Om de kans op besmetting van onze patiënten en onszelf zo klein mogelijk te maken, zullen wij allen een witte jas, mondkapje en handschoenen dragen.

- Bel bij spoedeisende klachten eerst naar de assistente, kom niet zonder telefonisch overleg naar de praktijk;

- Bij ALLE  klachten zal de assistente vragen naar koorts, hoesten, verkoudheidsklachten. Wilt u uw temperatuur meten voor u belt?

- Als er sprake is van koorts, hoesten of verkoudheidsklachten en het is medisch noodzakelijk om door de huisarts gezien te worden, zullen wij u op een speciaal spreekuur inplannen. Hierbij zal de huisarts volledig beschermende kleding dragen. 

- Voor niet-spoedeisende medische vragen kunt u een telefonische afspraak maken bij de assistente.

 

Voor meer actuele informatie en adviezen kunt u de volgende websites raadplegen: 

 

Als er nieuwe inzichten worden verkregen worden eerdere afspraken weer van kracht, te weten:

Alle spreekuren zijn volgens afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch of aan de balie. Wij zijn bereikbaar tussen 08.00-12.00 uur (van 10.15-10.45 hebben wij patiëntenoverleg) en 13.00-17.00 uur op telefoonnummer (0346) 21 12 14.

Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 10 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triage-taak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten. Heeft u meer tijd nodig of komt u met meerdere personen, bespreek dit dan met de assistente.

1 consult = 10 minuten = 1 onderwerp

Een afspraak duurt 10 minuten. Als u meer tijd nodig heeft of meerdere onderwerpen wilt bespreken of met meer personen naar het spreekuur wilt komen, is dat geen probleem. Geef dit s.v.p. tijdig aan. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek. Bij uitlopen of extra vragen, kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van anderen. 

Onze huisartsen

Dr. S. Schippers
Dr. S. Schippers
Dr. B. de Bruin
Dr. B. de Bruin
Dr S. Garritsen
Dr S. Garritsen
Dr. L. van den Heuvel
Dr. L. van den Heuvel
Dr. D. Otten
Dr. D. Otten
Dr. F. van der Ploeg
Dr. F. van der Ploeg
Dr. B. Schüttenhelm
Dr. B. Schüttenhelm